Suosikit

Uutiset

Kauniilla paikalla sijaitseva Fjordtårnet on pian valmis

Suuret ja tilavat Hi-Con -parvekkeet on asennettu Nørresundbyn Fjordtårnetiin. Parvekkeilla on rakennuksen tulevilla asukkailla upea ulkotila nauttia Aalborgin kauniista merinäköalasta.

  

 

 
Ensimmäisiä parvekkeita asennetaan.

 

Hi-Conilla oli ilo toimittaa tähän moderniin ja upeaa rakennukseen parvekkeet, käytävät ja pilarit. Fjordtårnet sijaitsee vain kivenheiton päässä rannasta, lähellä uutta siltaa, joka yhdistää Nørresundbyn Aalborgin sydämeen ja tuo Aalborgin asukkaille reitin Nørresundbyn viheralueisiin.

 

Fjordtårnetin havainnekuva, Bjørk & Maigård.

 

Hi-Con toimitti torniin 40 identtistä parveketta ja runkoon 39 eri kokoista parveketta. Parvekkeet ovat paksuudeltaan 85-125 mm:ä. 80 parvekkeen lisäksi Hi-Con toimitti Fjordtårnetiin myös 34 käytäväelementtiä, joiden paksuus on 80-100 mm ja leveys 2000 mm:ä. Käytäväelementtien kannattamiseen Hi-Con toimitti 47 pilaria, joiden korkeus oli 3 metriä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Hi-Con toimitti 14 kappaletta 100 mm:ä paksuja seinäelementtejä rakennuksen torniin.

 

Rakennuksen rungon parvekkeet, käytävät ja pilarit valettiin ruostumattomia teräskuituja sisältävällä harmaalla CRC i2®:llä, kun taas"torniin asennetut parvekkeet valettiin vaalella CRC i2®:lla.

 


Rantanäkymä lähes valmiin Fjordtårnetin huipulta.

 

Projektin tiedot:


Vuosi: 2017- 2018

Arkkitehti: Bjørk & Maigård ApS

Rakennesuunnittelija: Niras Aalborg

Rakennusliike: A. Enggaard A/S

Yhteystiedot

Jarmo Manninen
Commercial Manager