Suosikit

Uutiset

08.26.2019

Palonkestävyys – onko se ongelma korkealujuusbetonille?

Hyvä palonkestävyys on yksi ominaisuuksista, joka erottaa betonin muista materiaaleista, kuten teräksestä tai alumiinista, mutta korkealujuusbetonin (UHPC) palonkestävyys herättää usein huolenaiheita.

04.12.2019

Hi-Conin ultrakorkealujuuskuitubetonisilla parvekkeilla on nyt CE-merkintä!

Rakennusmateriaalien CE-merkintä on ollut pakollinen 1. heinäkuuta 2013 lähtien aina, kun tuotteelle on ollut olemassa harmonisoitu standardi. Ultrakorkealujuuskuitubetonille ei tällaista standardia ole ollut , joten tähän saakka meillä ei ole ollut mahdollista toimittaa parvekkeitamme CE-merkinnällä.

12.05.2018

Ympäristöseloste

Viimeisen puolen vuoden ajan olemme työstäneet osittain elinkaariarviointia (LCA) ja osittain ympäristöselostetta (EPD) parvekkeillemme. Prosessi on nyt valmis ja kolmannen osapuolen vahvistama.

11.02.2018

Hi-Conin silta voitti arvostetun Euroopan betonipalkinnon

"Catharinabrug"-silta Leidenissa, Hollannissa, voitti vuoden 2018 Euroopan Betonipalkintojen tie- ja vesirakennus -sarjan. Leidenin kaupungin tilaaman projektin toteuttivat DP6 Architectuurstudio, Gebr. Schouls ja Pieters Bouwtechniek tiiviissä yhteistyössä Hi-Con A/S:n kanssa.

10.16.2018

Kromagrafen - kunnianhimoinen rakennusprojekti Etelä-Ørestadissa

Viimeisetkin parvekkeet on nyt asennettu kunnianhimoiseen rakennukseen, Kromagrafeniin, joka sijaitsee Ørestadin eteläosassa ja josta avautuu kaunis näkymä Kalvebod Fælledin luontoalueelle.

07.06.2018

Irmabyen - uusi kaupunginosa Rødovressa

Irmabyen on uusi kaupunginosa Rødovressa, lähellä Kööpenhaminaa. Alueen valmistuttua se sisältää 1000 uutta asuntoa, jotka sijaitsevat yli 135 000 neliömetrin alueella ja siellä asuu noin 3000 nuorta, vanhusta ja perhettä.

06.20.2018

Experiment R – valettu ja asennettu

Syyskuusta lähtien olemme julkaisseet jatkuvasti päivityksiä yhdestä edistyksellisimmästä valutyöstä korkealujuusbetonilla - Experiment R. 21 metriä pitkä, kahdeksan metriä leveä ja 3,5 metriä korkea veistos, joka koostuu kuudesta ainutlaatuisesta korkealujuusbetonisesta elementistä. Nyt veistos on valmis ja asennettu Århusin Tangkrogeniin.

06.11.2018

Kauniilla paikalla sijaitseva Fjordtårnet on pian valmis

Suuret ja tilavat Hi-Con -parvekkeet on asennettu Nørresundbyn Fjordtårnetiin. Parvekkeilla on rakennuksen tulevilla asukkailla upea ulkotila nauttia Aalborgin kauniista merinäköalasta.

06.01.2018

Hi-Con toimitti kauniin portaikon Dungeniin Malmössä

Hi-Conin valmistamat viisikerroksiset korkealujuusbetoniset kierreportaat koristavat uuden "Dungen"-toimistorakennuksen aulatilaa Malmössä.

05.23.2018

234 Hi-Con-parveketta keväällä valmistuneessa Polaris-rakennuksessa

Polariksen pohjoisrakennuksessa on jo ennestään 108 hoikkaa, vaaleaa CRC i2® Hi-Con-parveketta. Eteläinen rakennus valmistui keväällä, ja siinäkin on kauniit parvekkeet, jotka asennettiin Polaris-rakennuksen julkisivuille uudella "Havnebryggen"-alueella Islands Bryggellä.