Suosikit

Copenhague

Kromagrafen

Kuvaus

Urakoitsija:
5E Byg A/S

Vuosi:
2018

Arkkitehti:
Cobe Arkitekter ApS

Rakennesuunnittelu:
OBH-Gruppen A/S

Rakennuttaja:
AP Ejendomme A/S

Viimeisetkin parvekkeet on nyt asennettu kunnianhimoiseen rakennukseen, Kromagrafeniin, joka sijaitsee Ørestadin eteläosassa ja josta avautuu kaunis näkymä Kalvebod Fælledin luontoalueelle. Rakennus sijaitsee Robert Jacobsens Vejllä ja siinä on 87 viehättävää vuokra-asuntoa. 

Monien hienojen arkkitehtonisten elementtien lisäksi Kromagergrafenille on tunnusomaista upea profiili, jonka tärkeänä osana ovat sen kolmion muotoiset parvekkeet, joista asukkaat voivat nauttia uuden asuntonsa näköalasta. Parvekkeet toimitti Hi-Con ja ne on valmistettu ruostumattomasta teräskuituja sisältävästä vaaleasta CRC i2® -korkealujuuskuitubetonista.

Hi-Con toimitti tähän kunnianhimoiseen rakennushankkeeseen kahta eri parvekevariaatiota yhteensä 117 kappaletta. Parvekkeet ovat pituudeltaan 5,6 metriä, leveydeltään 2...2,3 metriä, ja niiden paksuus on 135 mm:ä.

Lataaminen

Ei tiedostoja

Yhteystiedot

Jaa näyttävää ja uudistavaa suunnittelua ja tuotetta koskevat unelmasi, koskekoon se sitten uudis- tai korjausrakentamista. Voimme yhdessä tutkia korkealujuusbetonin mahdollisuuksia.

Jarmo Manninen
Commercial Manager

+358 400 643 245