Suosikit

Malmö - SE

Dungen

Kuvaus

Urakoitsija:
Thage

Vuosi:
2018

Arkkitehti:
Fojab Arkitekter

Tämä kaunis ultrakorkealujuusbetoninen viiden kerroksen korkuinen kierreporras koristaa uutta ”Dungen” -toimistotaloa Malmössä, Ruotsissa.

 

Portaassa on viisi porrassyöksyä, joista ensimmäisessä kerroskorkeus on 5360 mm, ja siinä on 31 nousua, joissa kukin on 172 mm. Neljän muun porrassyöksyn kerroskorkeus on 4150 mm.

 

Portaat on valettu harmaalla, ruostumattomia teräskuituja sisältävällä CRC i2® -korkealujuusbetonilla, ja portaikon ulkoreunaa kiertää puulamellit.

 

Nämä korkeat kierreportaat on valettu ja toimitettu työmaalle viidessä osassa, mikä on auttanut optimoinut rakennusprosessia, ja tuonut lisäarvoa yhteistyökumppaneille mahdollistaessa portaikon nopean ja helpon asennuksen.

 

Rakennuksen suurien lasijulkisivujen ansiosta kierreportaat näkyvät myös ulkoa, joten ne tuovat näin koko rakennuksen ilmeeseenkin kauniin ja esteettisen lisän.

Lataaminen

Ei tiedostoja

Yhteystiedot

Jaa näyttävää ja uudistavaa suunnittelua ja tuotetta koskevat unelmasi, koskekoon se sitten uudis- tai korjausrakentamista. Voimme yhdessä tutkia korkealujuusbetonin mahdollisuuksia.

Jarmo Manninen
Commercial Manager

+358 400 643 245