Suosikit

Yhtiön kulttuuri ja DNA

Yhtiön kulttuuri ja DNA

 

Työntekijät luovat Hi-Conin. Kyky etsiä oikea tie ja selviytyä tulevaisuuden kilpailluista markkinoista on niiden ihmisten varassa, jotka edustavat Hi-Conia. 

 

Kaikki työntekijät, niin akateemiset kuin tuotannonkin, ovat joka päivä arvokas voimavara, luodaksemme parhaat ratkaisut asiakkaillemme ja liikekumppaneillemme. Työmme laatu auttaa asiakkaitamme ja antaa myös meille ylpeyden aihetta.

 

BLUE ACADEMY

Koulutamme työntekijöitämme ymmärtämään, yhtiömme kulttuuria, tuotemerkkiä ja käyttämämme materiaalin luonnetta. Tämä työ tapahtuu sisäisen oman koulutusakatemiamme, sinisen akatemian avulla. Uutena työntekijänä käyt läpi perusluokkamme jotka antavat sinulle perustiedot niistä aineksista joista meidän asiakaslähtöisyytemme muodostuu. 

 

Hi-Con neljässä minuutissa

K U V I T T E L E

Innoitus kulkee käsi kädessä luovuuden ja mielikuvituksen kanssa. Haluamme luoda mahdollisuuksien maailman, universumin ilman rajoja ja mahdollisuuden liitää korkeammalle, nähden kaiken uudesta näkökulmasta. Unelmien maailma - tavoitella jotain uutta, erilaista ja epätavallista. Uusi näkökulma - halu haastaa korkealujuuskuitubetonin käyttöön liittyvät perinteiset muodot, toiminnat ja kaavat.

I N N O V O I

Oletko valmis yrittämään ennennäkemätöntä? Anna prosessin toimia kuin pelin, tarkoituksena saavuttaa uusi suoritustaso ja tulokset. Pioneerihenki yhdistettynä tietoihin ja taitoihin sekä olla valmiina haastamaan ja tulla muiden, asiakkaiden, kumppanien sekä tuntemattomien haastamaksi. Olemme innovointikeskus joka tuottaa hyödyllistä tietoa muutettavaksi korkealujuuskuitubetonin käyttöön perustuvien tuotteiden arvoiksi.

V A I K U T U

Vaikutu ja vaikuta toisiinkin. Luo ja Ilmaise niin, että se saa aikaan innostusta ja vastakaikua, ulkonäön ja toiminnallisuuden laadun vuoksi. Korkealujuuskuitubetoni haastaa sinut ilmaisemaan ja vaikuttumaan. Ilmaiseminen ja vaikuttuminen vetoavat kaikkiin aisteihimme ja luovat ihmisten välille kokemuksia kaikkialla maailmassa. Meitä ei vain tunneta siitä mitä sanomme - vaan enemmän siitä mitä teemme.

Yhteystiedot

Peter Vendelin Olesen
Direktør