Suosikit

Toteutamme unelmia korkealujuusbetonin avulla

 

Tanskalainen Hi-Con on erikoistunut korkealujuusbetonisten elementtien valmistamiseen.

Käytämme hyödyksi materiaalimme erinomaisia ominaisuuksia toteuttaaksemme sinun unelmasi yksilöllisestä arkkitehtuurista.

Hyvin lujaa ja pitkäaikaiskestävää korkealujuusbetonia käytämme kauniiden portaiden, parvekkeiden ja parhainta laatua edustavien julkisivujen valmistamiseen.

Lisäksi Hollannissa valmistamme korkealujuusbetonista myös elementtirakenteisia kevyen liikenteen siltoja.

Hi-Conin toimii Hollannissa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa, jossa pääkonttori sijaitsee.

K U V I T T E L E

Innoitus kulkee käsi kädessä luovuuden ja mielikuvituksen kanssa. Haluamme luoda mahdollisuuksien maailman, universumin ilman rajoja ja mahdollisuuden liitää korkeammalle, nähden kaiken uudesta näkökulmasta. Unelmien maailma - tavoitella jotain uutta, erilaista ja epätavallista. Uusi näkökulma - halu haastaa korkealujuuskuitubetonin käyttöön liittyvät perinteiset muodot, toiminnat ja kaavat.

I N N O V O I

Oletko valmis yrittämään ennennäkemätöntä? Anna prosessin toimia kuin pelin, tarkoituksena saavuttaa uusi suoritustaso ja tulokset. Pioneerihenki yhdistettynä tietoihin ja taitoihin sekä olla valmiina haastamaan ja tulla muiden, asiakkaiden, kumppanien sekä tuntemattomien haastamaksi. Olemme innovointikeskus joka tuottaa hyödyllistä tietoa muutettavaksi korkealujuuskuitubetonin käyttöön perustuvien tuotteiden arvoiksi.

V A I K U T U

Vaikutu ja vaikuta toisiinkin. Luo ja Ilmaise niin, että se saa aikaan innostusta ja vastakaikua, ulkonäön ja toiminnallisuuden laadun vuoksi. Korkealujuuskuitubetoni haastaa sinut ilmaisemaan ja vaikuttumaan. Ilmaiseminen ja vaikuttuminen vetoavat kaikkiin aisteihimme ja luovat ihmisten välille kokemuksia kaikkialla maailmassa. Meitä ei vain tunneta siitä mitä sanomme - vaan enemmän siitä mitä teemme.

Haluatko tietää enemmän Hi-Conista?

Peter Vendelin Olesen
CEO

Jarmo Manninen
Commercial Manager